Velkommen til Spil Games

Her kan du/I læse lidt om de forskellige spil og de spil man kan download og de spil man kan købe i butikkerne og på steam.

Jeg håber du/I vil skrive nogle kommenterer til mine ting her på bloggen.

Jeg ville godt haft kaldt min blog for VideoGames men det kunne ikke lad sig gøre åbenbart

Dette er Spil Games personlige blog. Indholdet må ikke kopieres uden tilladelse og/eller uden kildeangivelse.

Translate

lørdag den 10. maj 2014

DIABLO III

DIABLO III/3

Diablo III er et action-RPG og det tredje spil i Blizzards Diablo-serie. Det blev offentliggjort den 28. juni 2008 ved Blizzards World Wide Invitational i Paris, Frankrig. Den 21. august 2013 annoncerede Blizzard Diablo IIIs første udvidelsespakke Reaper of Souls, der vil omhandle den faldne ærkeengel for visdom, Malthael, som stjæler the dark soulstone, og tilføje en ny klasse "the crusader" (korsridderen).

Gameplay

Diablo III er et action-rollespil i en stil lignende dets forgænger, Diablo II. Mens mange af gameplayelementerne er bevaret fra originalen, vil Diablo III have fokus på cooperativ eller holdbaseret spil. Den proprietære motor vil indeholde Havok fysik og dermed indebære et destruktabelt miljø med en in-game effekt. Udviklerne regner med at få spillet til at løbe på en bred række af systemer, og har udtalt at DirectX 10 ikke vil være påkrævet for at køre spillet. Spillet planlægges til en simultan udgivelse på både Windows og Mac OS X platforme, mens titlen efter alt at dømme også udgives til spillekonsoller, om end det i så fald bliver på et senere tidspunkt, da udviklingen til spillekonsoller indledtes senere. Multiplayerspil vil være mulige gennem Blizzards Battle.net service, hvor mange af de nye muligheder udviklet til Starcraft II også vil være tilgængelige for Diablo III. Spillere vil have mulighed for at gå ind og ud af multiplayerspil. Et forbedret questsystem vil samarbejde med en banegenerator for at sikre at spillet tilbyder forskellige oplevelser når man spiller det igen. En monstergenerator er planlagt for at øge disse oplevelser endnu mere. Generelt vil spillet indeholde en blanding af statiske og tilfældigt genererede baner.
Ligesom andre spil i serien, vil Diablo III bruge et isometrisk kamera til at præsentere spillet. Dette har til formål at gøre spillet så simpelt som muligt, hvor udviklerne siger at "hvis du kan klikke på en mus, kan du spille Diablo".
Background 
Played takes place in the Mørke fantasiverden Sanctuary. This world was reddet of a håndfuld ukendte helte tyve years previously. Krigere which overlevede nedslagtningen of hærene from Burning Hells has been sindssyge because of their prøvelser, and there are now up to a new generation of helte At Sta Ansigt the showing with ondskabens magter, which sandere Sanctuary. ? Spillere will have the opportunity exploring velkendte areas which for example Tristram.
Karakterklasser
Spilleren vil have mulighed for at vælge enten en mandlig eller kvindelig karakter, selvom valget kun er æstetisk.
De fem nye karakterklasser bliver Barbarian (Barbar), Demon Hunter (Demonjæger), Witch Doctor (Heksedoktor), Wizard (Troldmand) og Monk (Munk). Demonjæger blev afsløret som den sidste d. 22 oktober under åbningcermonien til BlizzCon.
 Meget gerne i Diablo og Diablo II, udstyr randomiseret. Ud over at basere statistik (såsom skader og angreb hastighed for våben eller rustning point på rustning ) , højere kvalitet poster har yderligere egenskaber, såsom ekstra skade , tilskriver bonus, bonus for kritisk hit chance eller sokler ( som tillader elementer til at være opgraderet og tilpasset ved at tilføje perler til forskellige statistiske bonusser ) . Magic - kvalitet har 1 til 3 tilfældige egenskaber , sjældne kvalitet poster har 4 til 6 tilfældige egenskaber og legendariske kvalitet poster har typisk 6 til 8 ejendomme med varierende grader af tilfældighed ( f.eks Mempo af Twilight, en legendarisk roret, altid har en socket, bonusser til elementært modstand, angreb hastighed og liv, en bonus til enten Intelligence , Fingerfærdighed eller styrke , og en ekstra tilfældig proprety , men størrelsen af ​​disse bonusser varierer fra punkt til punkt ) , og indstille punkter er en undertype af legendariske elementer, som giver yderligere , kumulative bonusser , hvis flere elementer fra den samme sæt samtidig udstyret . Højere niveau monstre tendens til at droppe højere eller niveau poster, som har en tendens til at have højere basere statistik og bonusser. Gameplayet er på samme måde som de tidligere titler i Diablo franchisen. Spillet er klassificeret som en action adventure spil , der spilles primært ligesom Diablo I og Diablo II.
Diablo III kompetencer vindue skildrer de evner af guiden klasse. Den proprietære motor inkorporerer Blizzards custom in-house fysik , og har destruerbare omgivelser med en in-game skader effekt. Udviklerne forsøgt at gøre spillet køre på en bred vifte af systemer uden at kræve DirectX 10 . Diablo III bruger et tilpasset 3D spil motor for at præsentere en overhead udsigt til spilleren på en noget lignende måde i isometrisk anvendt i tidligere spil i serien . Fjender udnytte 3D-miljø samt, på måder, såsom at kravle op på siden af ​​en væg nedefra ind i kamp -området. Som i Diablo II , er mulige multiplayer spil ved hjælp af Blizzards Battle.net service, med mange af de nye funktioner er udviklet til StarCraft II fås også i Diablo III. Spillerne er også i stand til at droppe ind og ud af sessioner af samarbejdsspil med andre spillere. I modsætning til sin forgænger, Diablo III kræver, at spillerne være tilsluttet til internettet hele tiden på grund af deres DRM politik , selv for single- player spil. En forbedret søgen system en tilfældig plan generator, og en tilfældig støder generator anvendes med henblik på at sikre, at spillet giver forskellige oplevelser under afspilles . I modsætning til tidligere udgaver , kan guld blive opfanget blot ved at røre ved det , eller kommer inden for rækkevidde , justeret med gear, snarere end at skulle manuelt at samle det op. En af de nye funktioner er beregnet til at fremskynde gameplay er, at sundhed orbs falde fra fjender , der erstatter behovet for at have en potion bar , som selv er erstattet af en færdighed bar, der tillader en spiller at tildele hurtige bar knapper til færdigheder og besværgelser ; tidligere , kunne spillerne kun tildele to færdigheder (en for hver museknap) og måtte bytte færdigheder med tastaturet eller musehjulet . Spillere kan stadig tildele specifikke angreb til museknapper . Skill runer , en anden ny funktion , er dygtighed modifikatorer , der er låst op som spilleren niveauer op . I modsætning til de socketable runer i Diablo II , dygtighed runer er ikke emner, men i stedet give muligheder for at styrke færdigheder , ofte helt ændre gameplayet i hver færdighed . For eksempel er en færdighed rune for guiden meteor evne reducerer dets mystiske magt omkostninger, mens en anden vender meteor til is , der forårsager kold skade snarere end brand.
Adventure-mode 
Diablo III indført et system med hurtige, valgfrie, randomiserede sidequests kendt som Adventure Mode, som belønning erfaring, guld og, i nogle tilfælde, elementer.

Kløfter 
Diablo III indført nye indhold i form af kløfter. Kløfter kan åbnes op ved hjælp af 5 sprækkedale hjørnestenene, der er opnået fra at gøre dusører i Adventure Mode og randomiserede områder med randomiserede monstre. Kløfter er tilgængelige på alle problemer, men har en større chance for at droppe legendaries i de højere kløfter. Kløfter skaberen Adrian Ikoney sagde, at kløfter formodes at være meget hårdt, har han selv sagt, at han ikke kan komme forbi Torment 1.

Hardcore-mode 
Som i Diablo II, Diablo III giver spillerne valg at gøre hardcore tegn. Spillere skal første niveau op en regelmæssig karakter til niveau 10, før de har mulighed for at oprette nye Hardcore tegn. Hardcore tegn kan ikke genopstå; i stedet de blive permanent uspillelig, hvis de bliver dræbt. De har heller ikke adgang til den virkelige verden penge auktionshus. Hardcore tegn er separat rangeret, og de ​​kan kun danne hold med andre hardcore tegn. Efter at dø, kan spøgelset af en hardcore karakter stadig chat, navnet stadig dukker op i rankings, men karakteren kan ikke vende tilbage til spillet.

Håndværkere
Håndværkere er NPC'ere , der sælger og håndværk . To typer af håndværkere kan introduceres ved at udfylde en søgen efter hver : Haedrig Eamon smeden og begærlige Shen juveleren . The Reaper of Souls ekspansion introducerede Mystic håndværker , der kan erstatte enkelt vare trolddom og ændre den fysiske fremtoning af emner. Håndværkere oprette emner ved hjælp af materialer spilleren kan samle ved ophugning erhvervede genstande og reducere dem til deres bestanddele . Disse materialer bruges til at oprette elementer , der vil få tilfældige bonusser. I modsætning til Diablo II , kan sjældne og magiske genstande blive styrket , ikke blot grundlæggende våben og rustning. Crafting kan også bruges til at træne og forbedre færdigheder af håndværkere snarere end at skabe nye elementer. Når håndværkere får nye niveauer , deres butik afspejler deres højere kvalifikationsniveau. Processen med at redde elementer i materialer gør også lagerstyring lettere. Blizzard anført, at denne crafting system blev udformet således, at det ikke ville bremse tempoet i spillet.

Tilhængere 
Tilhængere er NPC allierede, der kan ledsage spilleren hele spilverdenen. Der er tre tilhængere i Diablo III: Kormac Templar, Lyndon slynglen og Eirena Troldkvinden, som hver har deres egne færdigheder og baggrund. Som tilhængere kæmpe sammen med den spiller, de får nye erfaringer, færdigheder og udstyr, som de niveau op. Kun én follower ledsager spiller ad gangen, hvilket skaber en afgørelse gameplay strategi. Oprindeligt var tilhængere kun vil forekomme i normal tilstand, men Jay Wilson erklærede på BlizzCon 2011 at tilhængere ville fortsætte med at være brugbar i senere sværhedsgrader. Tilhængere vises ikke i co-op-spil eller imod Diablo, da han vil fælde dem i et bur af metal knogler.

Auktionshuset
Den 1. august 2011 blev det rapporteret, at Diablo III ville feature to typer af auktionshuse ; en, hvor spillere bruger in-game guld og en anden , hvor spillerne kan købe eller sælge virtuelle genstande for virkelige verden penge. Den virkelige penge auktionshus ikke var tilgængelige i Hardcore mode. Inden frigivelse Blizzard udtalt, at næsten alt, hvad der falder på jorden, herunder guld , kunne handles med andre spillere enten direkte eller gennem auktionshuset systemet. Bortset fra visse bundet på poster , såsom Staff of Hyrde havde brug for at få adgang til Whimsyshire påskeæg , Blizzard erklærede at der ville være meget få elementer, der ville være bundet til en bestemt karakter og derfor un - omsættelige . For at få klassificeret i Sydkorea , Blizzard måtte fjerne den virkelige penge auktionshus fra den koreanske udgivelsen af ​​spillet , da auktionshuset overtrådt koreanske anti-gambling love. I guld- baserede auktionshus blev et fast gebyr på 15 procent taget fra den endelige salgspris på en auktion. De rigtige penge auktionshus gebyrer var US $ 1, 1 € eller £ 1 (eller tilsvarende ) for udstyr ( våben og rustninger ), og 15 procent gebyr for råvaremarkederne auktioner , som omfattede emner som crafting materialer, smed og Jewelcrafting planer og guld udveksling . Der var yderligere 15 procent " indkassere -out " gebyr fra provenu opnået sælge genstande i real- money auktionshus . Mens guld- baserede auktionshus var tilgængelige for enhver spiller , uanset hvilken region de spiller i , var rigtige penge auktion begrænset til spillere på deres hjemegn . Hvis de bruger den globale play -funktionen til at spille i en anden region , ville de ikke være i stand til at få adgang til real- money auktionshus . Den virkelige penge auktionshus blev åbnet den 12. juni 2012 ( 15 Juni i Amerika ) . I marts 2013 tidligere Diablo III game director Jay Wilson erklærede, at han følte sig eksistensen af ​​auktionshuse " virkelig ondt " spillet. "Jeg tror, ​​vi ville slå det fra , hvis vi kunne, " Wilson sagde under sin tale . Men problemet er " ikke så nemt er det. " Den 17. september 2013 Blizzard erklærede både guld og rigtige penge auktionshuse ville blive lukket ned den 18. marts 2014. Den 18. marts 2014 Blizzard lukket både guld og real-money auktionshuse. Spillerne har indtil 24 Juni 2014 at kræve guld og elementer fra den afsluttede fane på auktionshuset interface.

PvP kamp
Player versus player bekæmpe ( PvP ) blev sat til Diablo III i en begrænset form med 1.0.7 patch , i februar 2013. Den slagsmål system giver en enkel gratis for alle område, hvor mellem to og fire figurer kan kæmpe og besejre hinanden som længe de vil, men uden scoringer eller skader der spores. [39] Spillere kan deltage ved at vælge fra deres eksisterende figurer , med adgang til alle de redskaber og færdigheder , de har indsamlet fra at spille spillet i single-player eller kooperativ tilstand . PvP indhold til Diablo III var blevet drøftet i hele spillets udvikling , men den 9. marts 2012, Blizzard annoncerede , at PvP var blevet forsinket og vil ikke blive inkluderet i spillets udgivelse . Lead designer Jay Wilson sagde i et indlæg på Battle.net , at PvP Arena systemet ville ankomme i en post- release patch ; det ville omfatte flere Arena maps med tema lokationer og layouts, PvP -centreret resultater, og en hurtig og nem matchmaking system. "Vi vil også tilføje en personlig progression system, der vil belønne dig for en vellykket bashing i de andre holds kranier ," tilføjede Wilson. Den December 27, 2012 Blizzard annoncerede , at den tidligere nævnte Team Deathmatch eller Arena tilstand blev aflyst , fordi det ikke har nok dybde. I stedet et simpelt PvP -system vil blive tilføjet for tiden . At PvP mode blev oprindeligt navngivet duellere , og blev omdøbt til slagsmåls før udgivelse. Selv om PvP -systemer oprindeligt skitseret ikke blev udgivet, Blizzard udtalt, at de vil tilføje andre full-featured PvP -systemer i en fremtidig gratis indhold patch. I en maj 2013 interview , udtalte Diablo III udvikler Wyatt Cheng , at udviklingen team var ude for at se, hvordan slagsmål PvP udvikler sig, mens de "fortsætte med at arbejde på at finde ud af noget mere objektiv -baseret. "

Figurklasser


De fem oprindelige karakter klasser af Diablo III . Fra venstre mod højre : Wizard , Witch Doctor , Demon Hunter, Barbarian og Monk


Tegn skabelse skærmen med Demon Hunter valgte
Der er seks tilgængelige karakter klasser . I de to foregående spil, hver klasse havde en fast køn , men i Diablo III spillere kan vælge kønnet , de gerne vil spille .
The Witch Doctor er en ny karakter minder om Diablo II Necromancer , men med færdigheder mere traditionelt er forbundet med shamanisme og voodoo kultur. Det heksedoktor har evnen til at tilkalde monstre, støbte forbandelser , høst sjæle og kyle gift og sprængstoffer på deres fjender. Til magt magi Witch Doctor bruger Mana , som regenererer langsomt .
Barbaren har et udvalg af moderniseret færdigheder til rådighed baseret på utrolige fysiske overlegenhed . Barbar er i stand til at hvirvelvind gennem skarer, kløve gennem sværme , spring over klipper , knuse modstanderne ved landingen, og tumle - snap fjender i nærkontakt rækkevidde . Den ressource , der anvendes af barbar er raseri , der er genereret gennem at angribe fjender , bliver angrebet af fjender , og ved hjælp af bestemte evner. Fury der anvendes til visse stærke evner og degenererer over tid. Guiden er en version af troldkvinden fra Diablo II eller troldmanden fra Diablo . The Wizard evner spænder fra skydning lyn , ild og is på deres fjender til at bremse tid og teleporting tidligere fjender og gennem vægge . Wizards brændstof deres magi med mystiske magt, som er en hurtig regenererende strømkilde. The Monk er en melee angriber , ved hjælp af kampsport for at lamme fjender, modstå skader , afbøje projektiler, angreb med svimlende fart , og jord eksplosive drab slag. Monk gameplay kombinerer nærkontakt elementer af Diablo II morder klasse med " hellig kriger " rolle paladin . Blizzard har udtalt, at munken ikke er relateret på nogen måde til munken klasse fra Sierra Entertainment -made Diablo : Hellfire ekspansion. Munken er drevet af ånd, som har defensive formål og er langsomt genereres gennem angribe , selvom det ikke udarter sig . The Demon Hunter kombinerer elementer fra Diablo II Amazon og Assassin klasser. Demon jægere bruger armbrøster som deres vigtigste våben , og kan også kaste bomber mod fjender . Demon Hunter er næret af både disciplin og had : Had er en hurtig regenererende ressource, der bruges til angreb, mens disciplin er en langsom regenererende ressource, der anvendes til defensive evner. The Crusader er en Reaper of Souls ekspansion karakter. Det korsfarer har et udvalg af kampfærdigheder til rådighed baseret på fysisk overlegenhed . Den korsfarer er i stand til at ride en hest og slå fjender , skjold bash fjender , tilkalde en velsignet hammer , der cirkler rundt i korsfarer , springe i luften og komme ned ned på fjender , har lynnedslag fjender fra himlen, håne fjenderne , kyle skjolde og hamre mod fjender , og mange flere . Den ressource , der anvendes af korsfarer er vrede , der er genereret gennem at angribe fjender , bliver angrebet af fjender , og ved hjælp af bestemte evner. Arkivar klasse blev præsenteret den 1. april 2009, efter i Blizzards Aprilsnarsdag vittighed tradition.
Boss i DIABLO III

Act I 

The Skeleton King 
The Butcher
Act II

Magda
Zoltun Kulle
Belial
Act III 

Ghom
Siegebreaker Assault Beast
Cydaea
Azmodan
Act IV 

Rakanoth
Izual
Diablo

Min anmeldelse om DIABLO III
Jeg synes at spillet er mega fedt at spille og det er sjovt at spille og man kan bruge mange timer på det og det er fedt at man også kan spille det på sin Xbox og PS 3 og PS 4 og man kan spille sammen med sine venner eller med andre man ikke kender og det er virkelige fedt og det er fedt at der er kommet en udvidelsespakken som hedder Reaper of Souls til PC og PS 4 og jeg er ved ikke helt om den også er til Xbox

Der kommer også en hvor det kun er billeder af boss i DIABLO III så det lidt nemmere at kunne se dem

Ingen kommentarer:

Send en kommentar